Hvorfor går volumet mitt stadig ned? - TechColleague (2023)

Noen ganger kan du legge merke til at telefonvolumet fortsetter å synke av seg selv. Dette kan være frustrerende, spesielt hvis du er midt i en samtale eller prøver å lytte til noe. Du lurer kanskje på hvorfor dette skjer og hva du kan gjøre med det.

Siden en rekke ting kan forårsake dette problemet, er det noen potensielle løsninger du kan prøve. Du trenger ikke ta telefonen til et verksted eller kjøpe en ny, siden det er en god sjanse for at du kan fikse problemet selv.

Hvorfor går volumet mitt stadig ned? - TechColleague (1)

Innholdsfortegnelse

Hvorfor synker volumet mitt av seg selv?

Årsakene som kan føre til at telefonens volum går ned er som følger.

1. Feil trykket knapper

Du kan ha holdt feil knapp mens du justerte telefonens volum. Dette skjer vanligvis når du ved et uhell trykker på "mute" eller "vibrer"-knappene.

2. Feilkonfigurerte innstillinger

Telefonens volum kan også reduseres på grunn av en feilkonfigurasjon i telefonens innstillinger. Dette er vanligvis tilfellet hvis telefonens "Ikke forstyrr"-funksjon er aktivert.

3. Fysisk skade

Fysisk skade på telefonen kan også føre til at volumet går ned. Dette er vanligvis tilfellet hvis noe er galt med telefonens høyttalere eller telefonens knapper ikke fungerer som de skal.

4. Programvarefeil

Programvarefeil er også en vanlig årsak til volumproblemer på telefoner. Dette er vanligvis tilfellet hvis du har en eldre telefon med et utdatert operativsystem.

Hvordan stopper jeg volumet fra å gå ned?

Nå som du vet hovedårsaken til at telefonens volum fortsetter å gå ned, er følgende noen av de beste metodene for å fikse dette problemet.

1. Tilbakestill telefonen til fabrikkstandard

Problemet kan skyldes noen ødelagte filer i telefonens system. I dette tilfellet er den beste måten å fikse problemet på å tilbakestille telefonen til fabrikkstandard.Dette vil slette alle filene i telefonens system og gjenopprette dem til standardinnstillingene.

(Video) Surviving a Black Hole | Uncovering Hidden UAP Data with Avi Loeb

For å tilbakestille telefonen til fabrikkstandard, gå til innstillingene og trykk på alternativet "Sikkerhetskopiering og tilbakestilling". Deretter velger du alternativet "Tilbakestill fabrikk" og bekrefter handlingen. Etter tilbakestillingen, start telefonen på nytt og sjekk om problemet er løst.

2. Oppdater telefonens operativsystem

Hvis telefonens operativsystem er utdatert, kan det være grunnen til at volumet fortsetter å gå ned på telefonen. Gå tilInnstillinger>Om telefonen>Systemoppdateringerfor å oppdatere telefonens operativsystem. Hvis det er en oppdatering tilgjengelig, last ned og installer den.

Når du oppdaterer telefonens operativsystem, fikser det ikke bare feil, men gir også nye funksjoner og forbedringer. Du bør også sørge for at alle appene på telefonen din er oppdatert til de nyeste versjonene.

3. Start Android-enheten på nytt

Å starte Android-enheten på nytt kan bidra til å fikse volumet som stadig går ned på telefonen. Når du starter på nytt, vil alle apper og tjenester bli stengt, og eventuelle potensielle problemer vil bli fikset.

Hold inne strømknappen i noen sekunder for å starte enheten på nytt og trykk på "Omstart." Enheten vil starte på nytt, og forhåpentligvis vil volumproblemet bli løst.

Hvorfor går volumet mitt stadig ned? - TechColleague (3)

4. Juster varslingsinnstillinger

Hvis du oppdager at volumet på Android-enheten din fortsetter å synke når du mottar varsler, kan det være på grunn av varslingsinnstillingene dine. For å fikse dette problemet kan du prøve å justere varslingsinnstillingene.

Hvorfor går volumet mitt stadig ned? - TechColleague (4)

For å gjøre dette, gå tilInnstillinger>Lyd>Varsler. Herfra kan du justere varslingsinnstillingene for hver app. Du kan også slå av varsler for enkelte apper helt.

5. Sjekk volumknappene

Telefonens knapper kan lett bli skadet, noe som gjør det vanskelig for deg å øke eller redusere lyden. For å fikse dette problemet, kan du prøverengjøring av knappene med en bomullspinne dyppet i alkohol.

Du kan også prøve å bruke en boks med trykkluft for å blåse bort smuss eller støv som kan blokkere knappene. Du kan også ta telefonen til en profesjonell for å få knappene reparert eller erstattet.

Hvorfor går volumet mitt stadig ned? - TechColleague (5)
(Video) Leslie Kean on David Grusch (UFO Whistleblower): Non-Human Intelligence, Recovered UFOs, UAP, & more

6. Start telefonen i sikkermodus

Sikker modus er en fin måte å feilsøke problemer med telefonen på.Det er et diagnoseverktøy som kan hjelpe med å finne ut om en tredjepartsapp får telefonen til å fungere. Bare de essensielle appene og tjenestene lastes når du starter telefonen i sikker modus.

Dette betyr at hvis en app får telefonen til å virke, vil den mest sannsynlig ikke fungere i sikker modus.

Følg disse trinnene for å starte telefonen i sikker modus:

 • Trykk og hold inneMaktknapp.
 • Når strømmenyen vises, trykk og hold på Slå av-alternativet.
 • Du vil bli bedt om å starte på nytt i sikker modus. Trykk på OK.
 • Telefonen din vil nå starte på nytt i sikker modus. Du vil vite at den er i sikker modus fordiSikkerhetsmodusmerket vil vises i nedre venstre hjørne av skjermen.
 • Prøv nå å bruke telefonen og se om problemet vedvarer. Hvis den ikke gjør det, er det mest sannsynlig forårsaket av en tredjepartsapp.

7. Start på nytt i gjenopprettingsmodus

Gjenopprettingsmodus er et spesielt oppstartsalternativ der du kan utføre ulike systemrelaterte oppgaver. Du kan prøve å starte opp i gjenopprettingsmodus og utføre en fabrikktilbakestilling for å fikse volumet som fortsetter å gå ned.

Husk at dette vil slette alle filene på telefonen din, så sørg for å sikkerhetskopiere dataene dine først. Følg disse trinnene for å starte opp i gjenopprettingsmodus:

 • Trykk og hold inneMaktknapp.
 • Når strømmenyen vises, trykk og hold påSlå avalternativ.
 • Du vil bli bedt om å starte på nytt i gjenopprettingsmodus. Trykk på OK.
 • Telefonen din vil nå starte på nytt omgjenopprettingsmodus.
 • Når du er i gjenopprettingsmodus, bruk volumknappene for å navigere og strømknappen for å velge.
 • Velg "tilbakestilling til fabrikk eller slett data"-alternativet og bekreft det.
 • Vent til tilbakestillingen er fullført, og velg deretter "omstart systemet nåalternativet.

8. Bruk Volume Booster Apps

Det finnes flere volumforsterkere apper tilgjengelig i Google Play Butikk som du kan bruke til å øke lyden på telefonen. Disse appene fungerer ved å øke lydutgangen til telefonens høyttalere.

De har også noen andre funksjoner som kan bidra til å forbedre lydkvaliteten på telefonen din. Du kan prøve ut flere apper og se hvilke som fungerer best for deg.

(Video) Our Top 10 Sketches 2021 | Foil Arms and Hog

Hvorfor går volumet mitt stadig ned? - TechColleague (6)

9. Avinstaller nylig installerte temaer

Hvis du har installert noen temaer nylig, kan det være grunnen til at volumet fortsetter å gå ned på telefonen. Noen temaer kan forårsake problemer med lyden på telefonen. For å fikse dette, kan du prøve å avinstallere alle temaer du nylig har installert.

For å avinstallere temaet, gå tilInnstillinger>Temaerog velg temaet du vil avinstallere. Trykk på "Avinstaller”-knappen og bekreft den.

10. Tøm telefonens buffer

Cachen er et midlertidig lagringsområde der telefonen din lagrer data for rask tilgang. Over tid kan cachen bli full og forårsake problemer. Derfor er det en god idé å tømme hurtigbufferen gjentatte ganger.

Hvorfor går volumet mitt stadig ned? - TechColleague (7)

For å tømme hurtigbufferen på en Android-telefon, gå tilInnstillinger>Oppbevaring>Bufret data.

Gå tilInnstillinger>Safari>Slett historikk og nettsteddatapå en iPhone.

11. Kontakt brukerstøtteteamet

Supportteamet er alltid der for å hjelpe deg med eventuelle tekniske problemer. Hvis løsningene ovenfor ikke har fungert for deg, ikke nøl med å kontakte supportteamet. De vil hjelpe deg med å feilsøke problemet og få telefonen til å fungere ordentlig igjen.

Oppgi så mange detaljer som mulig om problemet slik at de kan hjelpe deg med å fikse det raskt.

ofte stilte spørsmål

Hvorfor fortsetter volumet mitt å øke?

Hvis datamaskinens volum fortsetter å øke, kan det tyde på at systemet er infisert med skadelig programvare. Skadelig programvare kan ofte forårsake merkelig og uventet oppførsel på datamaskinen din, inkludert endring av voluminnstillingene.

(Video) Best Scary Videos of 2023 [Mega Scary Comp. V5]

Hvis du legger merke til at volumet fortsetter å øke uten grunn, kjør en skadelig programvareskanning for å se om du har skadelig programvare på systemet ditt.

Hvordan slår jeg av Apple Sound Reduction?

Du kan slå av Apples lydreduksjonsfunksjon ved å gå til enhetens innstillinger og velge "Lyderalternativet. Du vil scrolle ned og finne delen "Hørsel". Innenfor den delen vil det være en bryter for "Lydreduksjon." Du kan ganske enkelt slå av bryteren for å deaktivere funksjonen.

Hvorfor går iPhone-volumet stadig ned når det ringer?

Hvis du har problemer med at iPhones volumnivå synker når du er i en samtale, er det noen potensielle årsaker som kan skje.

Her er noen ting du bør sjekke:

 • Sørge for atIkke forstyrrer slått av. Denne innstillingen kan noen ganger føre til at innkommende anrop blir dempet eller har et lavere volum enn vanlig.
 • Sjekk ringevolumnivået på iPhone og sørg for at det er skrudd opp.
 • Hvis du bruker et iPhone-deksel, sørg for at dekselet ikke blokkerer høyttalergrillen på bunnen av telefonen.
 • Hvis du har en iPhone 6s eller nyere, sørg for det3D Toucher slått av. Dette kan noen ganger føre til at volumet blir lavere enn normalt når du ringer.
 • Hvis du fortsatt har problemer, prøv å starte iPhone på nytt. Noen ganger kan en enkel omstart fikse volumproblemer.

Hvis du har fulgt alle disse trinnene og fortsatt har problemer med iPhone-volumnivået under samtaler, kan det være lurt å kontakte Apple-støtte eller ta telefonen til en autorisert Apple-tjenesteleverandør for ytterligere diagnose.

Hvordan endrer jeg medievolumet på iPhone når jeg er i en samtale?

Hvis du er i en samtale og vil endre medievolumet (for eksempel hvis du spiller musikk via iPhone), kan du gå tilInnstillingerapp og velg "Lyder." Derfra kan du justere volumet for media- og ringetoneformål.

Hvis du raskt vil endre medievolumet mens du er i en samtale, kan du også bruke volumknappene på siden av iPhone. Bare trykk på ""-knappen for å senke volumet eller "+”-knappen for å heve den.

Hvordan slå av volumgrense på Android?

Hvis du er som folk flest, har du sannsynligvis skrudd opp volumet på telefonen mesteparten av tiden. Men det er tider når du trenger å skru den ned eller til og med av helt. Kanskje du er i en kino, eller kanskje du bare prøver å unngå å forstyrre menneskene rundt deg.

Uansett årsak, er det enkelt å gjøre. Dette er hvordan:

 • ÅpneInnstillingerapp på Android-enheten din.
 • Trykk påLyd.
 • Trykk påVolumer.
 • Bruk glidebryterne til å justere volumene for forskjellige lyder, eller trykk på bryteren ved siden av "Lydprofil" for å slå av alle lyder.

Det er alt som skal til. Nå vet du hvordan du slår av volumet på Android-enheten din, enten det bare er et øyeblikk eller permanent.

Hvordan fikser du lavt volum på Android?

Du kan prøve et par ting hvis du har problemer med lavt volum på Android-enheten din.

 • Start enheten på nytt. Dette er alltid et godt første skritt når du har problemer med telefonen eller nettbrettet.
 • Se etter oppdateringer. Noen ganger er det programvareoppdateringer som kan fikse problemer som dette.
 • Juster voluminnstillingene. Du kan justere volumet på Android-enheten din på noen forskjellige steder. Prøv å skru opp volumet i varslingspanelet, lydinnstillingene og selve appen (hvis aktuelt).
 • Bruk hodetelefoner eller en ekstern høyttaler. Hvis problemet er med enheten, kan hodetelefoner eller en ekstern høyttaler omgå problemet helt.
 • Kontakt kundestøtte. Hvis du har prøvd alt ovenfor og fortsatt har problemer, kan det hende du må kontakte kundestøtte for enheten din. De kan kanskje hjelpe deg med å feilsøke problemet eller tilby en erstatningsenhet.

Hvordan slå av lavvolummodus på iPhone?

Hvis du har slått på lavvolummodus, kan det noen ganger føre til at iPhone-volumet er lavere enn normalt. Dette gjelder spesielt når du er i en samtale. For å slå av lavvolummodus, gå til Innstillinger-appen og velg "Lyder". Derfra kan du slå av lavvolummodusbryteren.

Konklusjon

Mange mennesker har møtt problemet med at iPhone-volumet går ned av seg selv under en samtale. Dette kan være irriterende og til og med forstyrrende hvis du er midt i en viktig samtale. Løsningene ovenfor skal hjelpe deg med å fikse problemet slik at du kan fortsette å bruke din Android-iPhone uten problemer.

(Video) On the traces of an Ancient Civilization? 🗿 What if we have been mistaken on our past?

Prøv trinnene ovenfor, og kontakt kundestøtte hvis problemet vedvarer.

Videos

1. Inside the Brain of a Psychopath
(Institute of Human Anatomy)
2. Strangest Wilderness Disappearances EVER!
(Missing Persons Mysteries)
3. I Travelled Around The Earth For Free
(Fidias)
4. St. Marys River Steelhead & Salmon Action
(The New Fly Fisher)
5. Car CAMPING in EV - HUGE Tent - Pizza
(AB Camping)
6. This Home is Abandoned for 2 Decades and Everything Still Works!
(Bros Of Decay)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Gregorio Kreiger

Last Updated: 15/07/2023

Views: 5899

Rating: 4.7 / 5 (57 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Gregorio Kreiger

Birthday: 1994-12-18

Address: 89212 Tracey Ramp, Sunside, MT 08453-0951

Phone: +9014805370218

Job: Customer Designer

Hobby: Mountain biking, Orienteering, Hiking, Sewing, Backpacking, Mushroom hunting, Backpacking

Introduction: My name is Gregorio Kreiger, I am a tender, brainy, enthusiastic, combative, agreeable, gentle, gentle person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.