Määritä Facebook-kirjautuminen verkkosivustollesi ja mobiilisovelluksellesi vuonna 2020 (2024)

Haluatko lisätietoja ihmisistä, jotka vierailevat verkkosivustollasi?

Mietitkö, kuinka voit kohdistaa Facebook-mainosten vierailijasi uudelleen?

Configure Facebook Login on Your Website & Mobile App in 2020 (1)

Kun annat vierailijoiden kirjautua sisään verkkosivustollesi Facebook-kirjautumistunnuksilla, voit kerätä kaikki heidän olennaiset tiedot, jotta voit kohdistaa heidät paremmin Facebook-mainoksilla.

Tässä artikkelissa näytämme sinulle, kuinka voitlisää Facebook-kirjautumisvaihtoehto verkkosivustollesi.

Miksi käyttää Facebook-kirjautumista verkkosivustollasi?

Suuri kysymys on edelleen: miksi sinun pitäisi antaa käyttäjillesi mahdollisuus kirjautua sisään Facebookin kautta? Mitä hyötyä siitä sinulle on?

Antamalla käyttäjillesi mahdollisuuden kirjautua sisään Facebookin kautta helpotat heidän elämäänsä. Heidän ei tarvitse luoda uutta tiliä uudella salasanalla, he voivat keskittää kirjautumisensa.

Se yksinkertaistaa myös tilin luomista verkkosivustollesi, mikä puolestaan ​​voi parantaa tulosprosenttiasi. Mutta mitä muuta?

No, Facebook-kirjautumisvaihtoehdolla voit kerätä lisää tietoa käyttäjästäsi, mikä puolestaan ​​voi parantaa tuotettasi, mainontaasi ja paljon muuta.

Sukellaanpa siihen, kuinka voit määrittää verkkosivustosi jo tänään!

#1 – Kerättävien tietojen valinta

Kun kyse on tietojen keräämisestä käyttäjiltäsi, joilla on Facebook-kirjautuminen, vaihtoehtoja on yli 50, joten on tärkeää tietää, mikä on tärkeintä yrityksellesi.

Usein on houkuttelevaa haluta kerätä mahdollisimman paljon tietoa, mutta se voi myös merkittävästi muuttaa osallistumisprosenttiasi, mikä ei varmasti ole tavoitteesi. Tavoitteena on löytää tiedot, joilla on suurin vaikutus liiketoimintatavoitteisiisi, ja vääntää loput.

Configure Facebook Login on Your Website & Mobile App in 2020 (2)

Kuten yllä olevasta kuvasta näet,Serpstatantaa käyttäjilleen mahdollisuuden kirjautua sisään Facebookin, Twitterin, Linkedinin, Googlen tai sähköpostin kautta riippuen siitä, mitä heidän asiakas haluaa.

Kun napsautat Facebook-kirjautumisvaihtoehtoa, sinua pyydetään hyväksymään Serpstatin pyyntö suoraan Facebookissa, joka näyttää tältä.

Configure Facebook Login on Your Website & Mobile App in 2020 (3)

Ja jos klikkaatmuokkaa tätäsitten näet, mitä Serpstat kerää heidän Facebook-kirjautumispainikkeestaan, joka on sähköpostiosoitteeni, nimeni ja profiilikuvani.

Configure Facebook Login on Your Website & Mobile App in 2020 (4)

Suosittelemme keskittymääntärkeimmät tiedot, jotka todella auttavat yritystäsi saavuttamaan tavoitteensa, jotta tulosprosentit eivät heikkene. Tässä on muutamia tärkeitä tietoja, jotka sinun tulee kerätä:

Sähköposti

Kuluttajasi sähköpostien keräämisen todellinen etu sen lisäksi, että lisäät sen sähköpostilistallesi, on sen varmistaminensinulla on oikea sähköpostiosoite Facebook-yleisöllesi.Vältät myös kirjoitusvirheet ihmisten sähköpostiosoitteissa, jotka vaikuttaisivat kielteisesti yritykseesi.

Julkinen profiili

Pyydä pääsyä julkiseen Facebook-profiiliin, voit kerätävierailijan nimi,sukupuoli,Kieli käytettyjaikä ryhmäkyseisestä henkilöstä. Tämä auttaa sinua lähettämään heille parempaa tietoa paremman mainonnan tai sähköpostiuutiskirjeen kautta.

Käyttäjä tykkää

Keräämällä tällaisia ​​tietoja pystyt myöslähettää asiakkaalle enemmän oleellista tietoa henkilökohtaisesti ymmärtämällä paremmin, mistä he pitävät.

Käyttäjien ystävät

Nämä tiedot eivät ole välttämättömiä, mutta voivat auttaa verkkosivustoasilisää sosiaalinen todistenäyttämällä käyttäjälle, ketkä hänen muista kavereistaan ​​käyttävät tuotettasi tai palveluasi.

Kuuma vinkki?️:Suosittelemme aina olemaan rehellinen kaikista keräämistäsi tiedoista ja kunnioittamaan GDPR:ää. Ihmisillä on suurempi mahdollisuus konvertoida, jos olet läpinäkyvä.

#2 – Sovelluksen kirjautumisen määrittäminen

Kun olet valinnut käyttöoikeudet, joita haluat pyytää käyttäjillesi, sinun on rakennettava Facebook-sovellus, joka käsittelee verkkosivustosi käyttöoikeudet. Vaikka tämä voi tuntua pelottavalta, se ei todellakaan ole sitä.

Vaihe 1– Luodaan aFacebook-kehittäjien tili

Suuntaa ensinkehittäjät.facebook.com, kirjaudu sisään Facebook-tilillesi ja napsauta oikealla puolellasovellukseni. Napsauta sittenluo sovellus.

Configure Facebook Login on Your Website & Mobile App in 2020 (5)

Vaihe #2 -Syötäsovelluksen nimijasopivin luokka

Sitten sinun on valittava omasisovelluksen nimijakirjeenvaihtosähköposti. Napsauta sittenluo sovellustunnus.

Configure Facebook Login on Your Website & Mobile App in 2020 (6)

Vaihe #3– Valitse kojelaudassa Facebook-kirjautuminen ja napsautaperustaa

Configure Facebook Login on Your Website & Mobile App in 2020 (7)

Vaihe #4– Valitse missä haluat Facebook-sisäänkirjautumisen näkyvän: iOS, Android, Web tai muu.

Configure Facebook Login on Your Website & Mobile App in 2020 (8)

Vaihe #5– Valitessaan webin, meidän on nyt annettava muutama tieto ennen kuin saamme hyväksynnän Facebookiin.

Configure Facebook Login on Your Website & Mobile App in 2020 (9)

#3 – Lähetä Facebook-kirjautumissovelluksesi tarkistettavaksi

Seuraava vaihe on pyytää Facebookialisää käyttöoikeuksia ja ominaisuuksia pyyntöösi.Tämä on välttämätöntä, jos pyydät muutakin kuin ihmisten sähköpostiosoitetta, profiilikuvaa ja nimeä, sinun täytyy käydä se läpi.

Ensimmäinen askel tähän on mennä sisäänkehittäjät.facebook.com, klikkaasovelluksen arvosteluvasemmalla ja napsauta sittenkäyttöoikeuksia ja ominaisuuksiaavattavassa valikossa.

Jos esimerkiksi haluat käyttää jonkun tekemiä viestejä, näet tämän ja sinun tarvitsee vain napsauttaapyyntö.

Configure Facebook Login on Your Website & Mobile App in 2020 (10)

Napsautuksen jälkeenpyyntö, sinua pyydetään napsauttamaanjatkaa. Pääset sivulle, joka kysyy, kuinka pääset käyttämään sovellustasi varmistaaksesi, myöntääkö Facebook sinulle pyydetyt luvat.

Configure Facebook Login on Your Website & Mobile App in 2020 (11)

Sitten sinun on kerrottava Facebookille, kuinka aiot käyttää pyytämääsi lupaa. Me ehdotammeolla mahdollisimman läpinäkyväkoska se lisää todennäköisyyttäsi tulla hyväksytyksi.

Kuten näet, sinun on selitettävä, kuinka sovelluksesi käyttää ominaisuutta, ja myös näyttölähetys, joka näyttää, miltä käyttäjäkokemuksesi näyttää. Voisit näyttää kuinkaihmiset kirjautuvat sisään Facebookilla sovelluksessasija sittenkuinka pyydettyä lupaa käytetään sovelluksessasi käyttäjän näkökulmasta.

Configure Facebook Login on Your Website & Mobile App in 2020 (12)

Lopuksi voit lisätä käyttöoikeuksia ja ominaisuuksia koskevia pyyntöjä suoraan samaan pyyntöön, jotta saat nopeamman vastauksen.

Configure Facebook Login on Your Website & Mobile App in 2020 (13)

Kun olet vastannut kaikkiin kysymyksiin ja ladannut oikeat asiakirjat, sovelluksesi tarkistaminen voi kestää muutaman päivän. Se voi kestää kauemmin, mutta yleensä se on alle kaksi viikkoa.

#4 – Facebook-kirjautumissovelluksen lisääminen verkkosivustollesi

Voit lisätä Facebook-kirjautumistunnuksen kahdella tavallakäsitellä asiaaverkkosivustollasi. Tässä esimerkissä näytämme sinulle virallisen Facebook-tavan.

Ensin sinun on mentävä osoitteeseenKirjautumispainike – Facebook-kehittäjätsivu, jolla voit mukauttaa painiketta helposti parametreilla.

Ensin sinun on valittava muutama vaihtoehto laajennuskonfiguraattorissa alla olevan kaltaisessa tilassa.

Configure Facebook Login on Your Website & Mobile App in 2020 (14)

Sinun on valittavaleveys, painikkeen koko, painikkeen teksti, asettelun muotoja voit valita kahdesta erityisestä vaihtoehdosta.

Tekijä:uloskirjautumisen painike, annat käyttäjien kirjautua ulos napsauttamalla painikettasi toisen kerran. Thesisällytä nimi ja profiilikuva, kun käyttäjä on kirjautunut Facebookiinon aika suoraviivaista.

Muista, että normaalisti painike on tehty keräämään vain perustietoja. Jos pyysit muita käyttöoikeuksia, sinun on lisättävä ne tänne, jotta ne toimivat.

Kun olet saanut painikkeesi näyttämään juuri sellaiselta kuin haluat, voit ottaa Javascript SDK -koodin ja lisätä sen body-tagien alle missä tahansa verkkosivustossasi.

Tässä on selitys koodista, joka sinun on syötettävä, jos haluat muuttaa jotain manuaalisesti.

Configure Facebook Login on Your Website & Mobile App in 2020 (15)

Ja tässä mennään, jos Facebook on jo hyväksynyt käyttöoikeutesi, muuten sinun on odotettava vielä pari päivää.

Lopuksi, jos haluat hyödyntää käyttäjiäsi koskevia tietoja, etkä voi omistaa kehittäjiä auttamaan sinua hyödyntämään heitä .csv-tiedostoilla, on olemassa monia kolmannen osapuolen ohjelmistoja, jotka voivat auttaa sinua tekemään sen.

Sähköpostirekisteröinnin pitäminen mahdollisena, jotta tilaajia ei menetä

Mitä seuraavaksi?

Facebook-kirjautumistunnuksen lisääminen on loistava tapa paitsi tehostaa palvelusi tai tuotteesi rekisteröintiprosessia käyttäjille, myös kerätä heistä oleellista tietoa yrityksesi tuoteponnistelujen parantamiseksi. Viime vuosina,Facebook Messenger -markkinointion saanut paljon pitoa ja Facebook-kirjautuminen auttaa myös siellä. Sinun tarvitsee vain mennä osoitteeseendevelopers.facebook.comja noudata tämän artikkelin ohjeita.

Se on todella yksinkertaisempaa kuin useimmat ihmiset ajattelevat, ja toivomme, että tämä artikkeli sai sinut näkemään sen. Lopuksi, jos haluat parantaa painikkeesi ulkoasua, älä epäröi ottaa yhteyttä kehittäjiin, jos sinulla ei vielä ole omaa kehittäjätiimiäsi.

Määritä Facebook-kirjautuminen verkkosivustollesi ja mobiilisovelluksellesi vuonna 2020 (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Clemencia Bogisich Ret

Last Updated:

Views: 6050

Rating: 5 / 5 (60 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Clemencia Bogisich Ret

Birthday: 2001-07-17

Address: Suite 794 53887 Geri Spring, West Cristentown, KY 54855

Phone: +5934435460663

Job: Central Hospitality Director

Hobby: Yoga, Electronics, Rafting, Lockpicking, Inline skating, Puzzles, scrapbook

Introduction: My name is Clemencia Bogisich Ret, I am a super, outstanding, graceful, friendly, vast, comfortable, agreeable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.