Sisustus valkoisilla-puhtaalla, tuoreella ja niin hienostuneilla ideoilla (2024)

Tilaa Homes & Gardens -uutiskirje

Sisustus ideoita. Projektin inspiraatio. Asiantuntijan neuvoja. Toimitettu postilaatikkoosi.

Kiitos kirjautumisesta koteihin ja puutarhoihin.Saat pian tarkistusviestin.

Oli ongelma.Päivitä sivu ja yritä uudelleen.

Valkoisella koristelu on loistava tapa viimeistellä kapea paletti. Tyylikkäät ja ajattomat yksinkertaisuudessaan, valkoiset kuviot ovat sisustuksen vahvuus. Valkoinen, joka herättää puhtautta ja puhtautta sekä itsevarmuutta ja hienostuneisuutta, on ihanan monipuolinen väri sisustukseen.

Mutta valkoisella koristelu voi olla miinakenttä. Käsitä se väärin ja sinunValkoisen huoneen ideatTuntuu kylmältä ja persoonatonta.Mutta hanki valkoinen oikea-vinkkiemme avulla-ja valkoinen voi tuntea olonsa hienostuneeksi, eteeriseksi, inspiroivasti kevyelle heijastavaksi ja tilaa parantavaksi.

Valkoisella koristelu – miten se tehdään oikein

On niin monia tapoja sisustaa valkoisella - ja monet niistä ovat melko yllättäviä.Käytä näitä tekniikoita jamaalata ideoitaSaadaksesi valkoisen järjestelmän oikein.

Valitse oikea valkoisen sävy

Decorating with white – pure, fresh and oh-so sophisticated ideas (1)

(Kuvan luotto: kruunu)

Valkoisten sävyt kattavat valtavan spektrin, viileistä sävyistä, kirkkaaseen, loistaviin valkoisiin, lämpimämpiin sävyihin, joissa on keltainen vihjeet, joten ajattele valkoisen valinnan, ajattele mielialaa, jonka haluat herättää, neuvoo Justyna Korczynska, vanhempi, vanhempisuunnittelijakruunu.

'Sinulla voi olla erittäin puhdas valkoinen, kalkkimainen, harmaa, valkoinen, jossa on vivahteen vihreää tai yksi, jossa on enemmän keltaista sävyä. Tämä johtuu siitä, että jokaisella valkoisella on taustasävy – se voi olla jotain hieman lämmintä tai viileää – esimerkiksi pelkkä ripaus punaista tai sinistä”, Justyna Korczynska selittää.

"Pidä tämä mielessä – haluatko sen olevan rapea ja kirkas vai että siinä on enemmän pehmeyttä ja lämpöä?"

'Täydellisen valkoisen löytämisellä ei ole kovaa tai nopeaa sääntöä, se todella riippuu siitä, minkä ilmapiirin haluat luoda.Jos halu on luoda rauhallinen, rauhallinen tila, käytä sävyä sävyvärillä;Jäähdytin valkoinen, jossa on jäähdyttimet, lämmin valkoinen, lämpimällä pastellilla. '

Harkitse huoneen valoa

Decorating with white – pure, fresh and oh-so sophisticated ideas (2)

(Kuvahyvitys: Mylands)

Valkoinen voi näyttää erilaiselta riippuen valosta ja huoneen suunnasta, joten muista ottaa tämä huomioon maalia valittaessa, neuvoo Dominic Myland,Mylands maalaa.

'Etelään suuntautuvat huoneet, joissa on runsaasti valoa, voivat takecooler Whites -sovelluksensa sinisen tai vihreän pohjavireisin, kuten Greenwich Time ™ nro 8, mutta suosittelemme lämpimämpiä valkoisia tummemmille, pohjoiseen päin oleville huoneille.

"Epävalkoiset on ryhmitelty tonaalisesti Mylandsin värikorteissa, joten jos valitset tumman sävyn, voit työstää kaaviota löytääksesi luonnonvalkoisen, joka toimii harmonisesti kaavion kanssa. Suosittelemme aina testaamaan maalivalinnat ensin paikan päällä nähdäksesi, miten ne. näyttävät välinpitämättömiä valoja koko päivän.

Valitse valkoiset huonekalut

Decorating with white – pure, fresh and oh-so sophisticated ideas (3)

(Kuvan luotto: Miss Alice Designs)

Jos sinulla on apieni olohuoneSilloin täysin valkoinen kokonaisuus, jossa on valkoiset tuolit, sohvat ja verhoilu, maksimoi valon ja tilan tunteen.

'Tämän käsivarsituolitvalkoinen olohuonevalittiin pääasiassa koosta ja tyylistä.Se on siro tuoli, joka sopii täydellisesti asiakkaani viktoriaanisen asunnon pieneen olohuoneeseen ”, sanoo sisustussuunnittelija Alice Chiu ofNeiti Alice Designs.

'Verhoiltu tuoli etupyörillä ja valssatut käsivarret antavat pehmeän ja klassisen ilmeen, kun taas tuolin yksinkertainen muoto ja muotoilu kiinteällä kermakankaalla lisää modernin tunnelman.Messinkipintaparit ovat hienosti takaespressoväristen jalkojen kanssa yksinkertaisten mutta hienostuneiden yksityiskohtien saamiseksi. '

Yhdistä eri valkoiset sävyt

Decorating with white – pure, fresh and oh-so sophisticated ideas (4)

(Kuvan luotto: Neptune)

Valkoisen sisustus voi jättää tiloja, jotka tuntuvat karkeasta ja kylmästä - tämän torjumiseksi, tuota hienovaraisia sävyvaihteluita elämän ja syvyyden tuomiseksi.Tämävalkoinen keittiöon kaikkea muuta kuin tylsää hienovaraisen tekstuurin ja kerrostamisen käytön ansiosta.

'Monet ihmiset pitävät valkoisia "turvallisena vaihtoehtona", koska he tietävät sen olevan kaiken mukana.Mutta puhdasta valkoista voi olla vaikea elää, joten on tärkeää esitellä sävy ja sävy ”, sanoo sisustussuunnittelupäällikkö Simon TemprellNeptunus.

'Tutki huoneen arkkitehtuuria, etenkin tapa, jolla valo putoaa jokaista seinää ja kattoa vasten, koska tämä auttaa sinua suunnittelemaan huoneeseesi luovan neutraalin paletin.Voit luoda yksivärisen harmonian valitsemalla kolme sävyä samasta perheestä tai voit lisätä hienovaraisen kontrastin asioihin.

Lisää rakenne arkkitehtonisilla ominaisuuksilla

Decorating with white – pure, fresh and oh-so sophisticated ideas (5)

(Kuvahyvitys: neljä veljeä)

Neliölaatikkohuoneet voivat tuntea tylsää ja steriiliä, kun ne on sisustettu valkoiseksi, mutta esittelee muodollisia arkkitehtonisia piirteitä, kutenalkovihylly, kaaret,seinäpaneeliTai kassakatto voi auttaa tuottamaan syvyyttä ja kiinnostusta avaruuteen.

"Jos sinulla on oikea sekoitus tekstuureja, muotoja ja luonnonvaloa, valkoinen voi tuntea viihtyisän ja kutsuvaksi", sanoo Sondra Zabroske, AIA, Architect + Team Leader atFour Brothers Design + Build.'Uskon, että rakenteellinen kassakatto ja kaaret auttavat huoneeseen ja tarjoamaan visuaalisen asteikon, joka voi tuntua paljon mukavammalta kuin tyhjä valkoinen laatikko.

"Valkoinen voi olla myös täydellinen vaihe suosikkivärillesi korostuksena tyynyssä tai heitossa", lisää Sondra Zabroske.

Luo yksivärinen järjestelmä valkoinen

Decorating with white – pure, fresh and oh-so sophisticated ideas (6)

(Kuva -luotto: Michael Sinclair / Future)

Tämä on iso sisustussuuntaus seuraavalle vuodelle.

Yksiväriset sävyt ja pehmeämmät mykistetyt harmaat lisäävät hienostuneesta eleganssista puhtaaseen valkoiseen tilaan.Pehmeä harmaa paneeliseinät tarjoavat hienostuneen taustan tälle järjestelmälle, joka tasapainottaa taiteellisesti mustavalkoisia verhoiltuja huonekaluja.

Kuviolohkot, räätälöityjen tyynyjen ja taideteoksen muodossa, lisää kiinnostusta ja persoonallisuutta nykyaikaiseen ilmeeseen.

Yhdistä valkoinen tekstuuripuss*ihin

Decorating with white – pure, fresh and oh-so sophisticated ideas (7)

(Kuvahyvitys: Future / Alexander James)

Valkoinen on paras, kun se yhdistetään tekstuuriin tasaisen, yhden ulottuvuuden tunnelman välttämiseksi.

"Tykkään työskennellä valkoisten ja luonnonvalkoisten seinäpäällysteiden kanssa kalvona täyteläisemmille viimeistelyille, kuten kullatulle tai tummalle puulle. Valkoinen silkkitapetti tai helmiäinen kiillotettu kipsi – uskon, että tulemme näkemään enemmän, sillä se antaa seinille hienovaraista rikkautta ja tekstuuria – ovat hienoja tuomaan nykyaikaista tunnelmaa perinteisempiin sisätiloihin”, sisustussuunnittelija Katharine Pooley selittää.

Mene täysin valkoiseen keittiöön kääntämään kaaosta rauhalliseksi

Decorating with white – pure, fresh and oh-so sophisticated ideas (8)

(Kuva: Future / David Lovatti)

Klassinen, ajaton ja viime kädessä myytävä, kun tulet liikkumaan, valkoinen keittiössä ei voi epäonnistua.Käytännöllisyyden on kuitenkin hallittava, mikä tarkoittaa valkoisten maalivärien valitsemista, jotka voidaan pyyhkiä alas niin, että tilasi pysyy jatkuvasti kuohuviini.

Paranna tilaa täysin valkoisella kylpyhuoneella

Decorating with white – pure, fresh and oh-so sophisticated ideas (9)

(Kuvahyvitys: Taran Wilkhu)

'Rapea valkoinen toimii upeasti kylpyhuoneissa.Mikään ei lyö puhdastavalkoinen kylpyhuoneTausta on saavutettu korkealaatuisilla Calacatta Oro- tai Statuario-marmorilaatoilla, joita haluan asettaa kromihanoja vastaan", Katharine Pooley sanoo, vaikka rakastamme myös kultahanojen trendiä.

'Älä unohda puusepän viimeistelyjä. Halkeilevat gesso-, hartsi- ja Tabu-puuviilut näyttävät kaikki upeilta valkoisena, koska värien häiriötekijät eivät vääristä viimeistelyä.

Ota myös valkoisia sisustusideoita ulkona

Decorating with white – pure, fresh and oh-so sophisticated ideas (10)

(Kuvahyvitys: Neptune)

Valkoisen ulkona sisustaminen on fantastista järkeä: se on täydellinen istutuksen osoittamiseen, se pomppii auringonvaloa tehokkaasti, se näyttää melkein liian älykästä, eikä se koskaan päivämäärä.

Käytä sitä kodin seiniin, peittämiseen ja terasseille.Ja tietysti sinunetuovi.

Mitkä huoneen värit sopivat valkoisen kanssa?

Valkoisen kauneus on, että se toimii harmonisesti melkein minkä tahansa värin kanssaväriympyrä.Valkoisen käyttäminen tarkoittaa syvyyden ja kontrastin lisäämistä eri kerroksissa ja tekstuurissa, sanoo studion luova pääjohtaja Jane LandinoTaylor Howes.

'Valkoisen paletin tuntemiseksi suunniteltu ja katsaus on tärkeää sekoittaa ja sovittaa kuvioita, vaikkakin neutraaleja ja satunnaisia väripopeja.Vain siksi, että jotain on valkoista, ei tarkoita, että sen on oltava selkeä: ajattele sovellusta - on esimerkki taustakuva tai kuvioitu.Valkoinen on yksi monipuolisimmista sävyistä kaikissa suunnittelussa - se kirkastuu heti, kun he herättävät rauhallisuuden ja virheetöntä.Lisää kiinnostusta värikkäiden taiteen, korostavien pehmeiden kalusteiden ja antiikkihuonekalujen ja esineiden avulla.Se helpottaa myös huoneen ulkoasua. ”

Mitkä seinävärit sopivat valkoisen kanssa?

Jos haluat luoda tyylikkään ja ajattoman korostuksen tai piirteen seinän, katso luonnosta löytyviä värejä.

Neutraalin mallin kauneus on siinä, että se tarjoaa upean telineen, jolle voi ripustaa väriä, lisää Deborah Bass, yrityksen perustaja.Pohja-.

'Tämä pätee erityisesti kotitoimistossa, jossa neutraali seinä tai kuvioitu kipsi tai taustakuvan seinäpinta luo taustan kirjoihin ja taiteeseen, jotka molemmat voivat ottaa koristeellisen keskivaiheen.'Luonnollinen puuta tasapainon luomiseksi."Neutraalit tarjoavat tyylikkään, ajatonta vastausta kodin dilemman toimintaan, samoin monipuolinen siinä mielessä, että eri perheenjäsenet voivat käyttää tilaa eri aikoina ja moniin toimintoihin", hän lisää.

Sisustus valkoisilla-puhtaalla, tuoreella ja niin hienostuneilla ideoilla (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Lakeisha Bayer VM

Last Updated:

Views: 5522

Rating: 4.9 / 5 (69 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Lakeisha Bayer VM

Birthday: 1997-10-17

Address: Suite 835 34136 Adrian Mountains, Floydton, UT 81036

Phone: +3571527672278

Job: Manufacturing Agent

Hobby: Skimboarding, Photography, Roller skating, Knife making, Paintball, Embroidery, Gunsmithing

Introduction: My name is Lakeisha Bayer VM, I am a brainy, kind, enchanting, healthy, lovely, clean, witty person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.